Retkeilyauto, ryhmä R

Weinsberg CaraBus 600 ME pohjaratkaisu

Merkki ja malli

Laadukas saksalainen Weinsberg, retkeilyauto, vuosimalli 2022

Alusta

Fiat Ducato, uusin 2022 alusta- ja ohjaamomalli

Moottori

Taloudellinen, tehokas ja hiljainen Multijet-turbodiesel 140 hevosvoiman 2022 uutuusmoottori

Ulkomitat cm

Pituus 599, leveys 205, korkeus 258, kokonaispaino 3300 kiloa

Rekisteröity

4 hengelle, turvavyöt neljälle, saa ajaa henkilöautokortilla (B-kortti)

Tilankäyttö

4 istumapaikkaa. Nukkumatilat 2+1 henkilölle. Takana on iso kiinteä (erillis)parivuode (vuoteen pituus 200 / 180 cm ja leveys 194 cm), pöytäryhmästä saa tilapäisen lisävuoteen alas noin polven korkeudelle (koko 170×70 cm). Auton takaosassa on vuoteen alla tilava sisä- ja ulkoluukullinen säilytystila tavaroita varten. Keittiö sijaitsee auton keskiosassa. Wc ja suihkutila on sijoitettu auton keskiosaan. Varsin hyvin säilytystilaa tavaroille.

Keittiö

90 litran uusinta tekniikkaa oleva akkusähkötoiminen kompressorijääkaappi muutaman litran pakastelokerolla, 2-liekkinen nestekaasuliesi piezo-sytytyksellä, astianpesuallas vesihanalla, keittiökaapisto vetolaatikoin.

WC/suihkutila

Kiinteä wc-istuin vesihuuhtelulla ja ulkoa tyhjennettävällä jätekasetilla, käsienpesuallas vesihanalla, suihkutila saadaan samaan tilaan verhon avulla, kaapisto, kattotuuletusaukko. Katossa kuivaustanko. Vessassa on ikkuna, joten myös ulkosuihku on mahdollinen.

Lämmitys / viilennys

Täysautomaattinen, termostaattiohjattu, hiljainen ja tehokas Truma Combi 4E ilmankierrätyksellä, teho 4 kW, myös tuuletustoiminto, uusinta mallia. Toimii kaasulla ja verkkovirralla (230 V). Sähkötoiminen lattialämmitys (230 V).

Ohjaamoilmastointi (auton ollessa käynnissä). Lisäksi saatavana asuintilan ilmastointi majoittuessa (vaatii 230 V verkkovirran).

Ikkunat

4 kappaletta avattavia asuinosan ikkunoita, kaikki hyttysverkoilla ja pimennyskasettiverhoilla varustettuja.

Kattoluukut

2 kappaletta kattoluukkuja. Kattoluukut ovat avattavia, hyttysverkoilla ja pimennyskasettiverhoilla varustettuja.

Vesijärjestelmä

Lämmin ja kylmä vesi, 100 litran raikasvesisäiliö, 10 litran lämminvesivaraaja, 95 litran harmaavesisäiliö, 20 litran wc-istuimen jätekasetti.

Valaistus

Useita sisätilan valaisimia, jääkaapin valo. Ohjaamon valot. Tavaratilan valo. Ulkovalo asuintilan oven päällä.

Nestekaasu / verkkovirta / akkusähkö

Auto on täysin omavarainen: lämmitys, liesi ja vedenlämmitin toimivat nestekaasulla. Jääkaappi on hyvin pienikulutuksinen kompressorijääkaappi ja toimii asuintilan akulla, joka latautuu automaattisesti autolla ajaessa sekä kytkemällä auto verkkovirtaan. Lämmitystä on mahdollista käyttää myös verkkovirralla, kytkemällä auto verkkovirtaan. Tarvittavat virtajohdot adaptereineen kuuluvat auton vuokrausvarustukseen. Valaisimet ja vesipumput toimivat asuintilan omalla akulla. Auton moottorilla on erillinen akkunsa. Auto on varustettu täysautomaattisella latausjärjestelmällä. Asuintilan akku latautuu myös ajon aikana.

Asuintilan verkkovirtapistokkeista saa virtaa, kun auto on kytkettynä verkkovirtaan (230V). Asuintilasta löytyy myös 2 kpl USB-pistokkeita ja 1 kpl 12V-tupakansytytinpistoke, joista saa virtaa asuintilan akulta, eli myös silloin kun auto ei ole kytkettynä verkkovirtaan.

Muuta

Ajonaikainen ohjaamoilmastointi, tuuletustoiminto asuintilassa, saatavana myös asuintilan ilmastointi (230V)
Vakionopeuden säädin
Ohjaamon turvatyynyt
Ajonhallintajärjestelmä (ESP)
Lukkiutumattomat jarrut (ABS)
Luistonesto (ASR)
Mäkilähtöavustin
Radio ja cd/mp3/usb-soitin

Polkupyöräteline 2 polkupyörälle
Saa ajaa tiekohtaisen nopeusrajoituksen mukaan

HUOM!

Tiedot sitoumuksetta, pienet muutokset varusteissa saattavat olla mahdollisia.

Ota yhteyttä vuokrattavista ajoneuvoista