Myynti

Myymme matkailu- ja retkeilyautot ohittamattoman edullisesti!

Palvelua ja parasta hinta-laatua.

Ystävällistä palvelua asiantuntemuksella ja ammattitaidolla jo vuodesta 2001.

Retkiauton oma uusien matkailuautojen ja retkeilyautojen maahantuonti takaa sinulle edullisimmat hinnat. Panostamme valkoimissamme parhaan hinta-laatusuhteen merkkeihin.

Perehdytämme sinut huolellisesti auton käyttöön ja olemme tukenasi myös kaupan jälkeen. Tarjoamme autollesi myös toimivat takuu- ja huoltopalvelut. Olemme suomalainen perheyritys, asiakaslähtöisellä asenteella.

Olisiko nyt aika alkaa nauttia matkailun vaivattomuudesta ja vapaudesta?

Tervetuloa tutustumaan – tehdään sinun unelmastasi totta!

Meillä teet aina edullisen ja turvallisen kaupan.

 

JATKUVA NÄYTTELY SISÄTILOISSAMME!

Myös iltaisin ja viikonloppuisin.  Varmimmin ma – pe kello 10 – 18, la kello 11 – 16 ja su kello 12 – 15, muulloinkin sopimuksen mukaan. – Tervetuloa tutustumaan!

Valmistajan tai muiden maahantuojien tai muiden kauppiaiden ilmoittamat tuotetiedot voivat poiketa joiltain osin autojemme tiedoista. Valitsemme tuomiimme autoihin hyvät tehdaslisävarusteet, jotka on lueteltu kunkin auton kohdalla.

HUOM!  Alla esiteltyjä autoja on useampia kappaleita kutakin, eli vain yksi ilmoitus koko erää kohden, kunnes erä on myyty. Jos et löydä alla olevasta tarjonnasta mieleistäsi autoa, pyydä tarjous haluamastasi merkistä ja mallista.