Weinsberg Cara Compact EDITION PEPPER Weinsberg Cara Compact EDITION PEPPER

Weinsberg Cara Compact EDITION PEPPER

Olet tässä: EtusivuWeinsberg Cara Compact EDITION PEPPER

Vuosimallin 2022 Weinsberg PEPPERIN tarkemmat tiedot ja hinnat saamme päivitettyä nettisivuillemme marraskuussa 2021.

PEPPER on nyt entistäkin kuumempi pakkaus!

Testivoittaja, Euroopan ostetuin, erittäin kattavasti varusteltu tehtaan erikoismalli, kaunis ja käytännöllinen…mitä muuta?

Lisäksi PEPPER on saatavana kahdella erilaisella asuintilan pohjaratkaisulla, ja nyt myös halutulla 9-vaihteisella automaattivaihteistolla.

PEPPER on kaunista katseltavaa, hyviä materiaaleja ja ennen kaikkea laadukkaita ja toimivia ratkaisuja.

Tutustu kahteen erilaiseen pohjaratkaisuun ja löydä oma suosikkisi.

Mikä ihmeen PEPPER?

Weinsberg on laadukas saksalainen matkailuautomerkki, jonka valmistaa perinteikäs Knaus-Tabbert. Knaus Tabbert on yksi Euroopan johtavia matkailuautovalmistajia yli 50 vuoden kokemuksella. Weinsberg tarjoaa houkuttelevan hinnan, tinkimättä laadusta. Weinsberg onkin parasta hinta-laatusuhdetta hakevalle loistava valinta.

Weinsberg CaraCompact EDITION PEPPER

Weinsberg CaraCompact on nimensä mukaisesti kompakti matkailuauto. Se on malliltaan puoli-integroitu ja niin sanottu Van-malli,  mikä tarkoittaa että auto on ulkomitoiltaan “perinteistä” matkailuautoa pienempi. Van-mallia voidaan pitää eräänlaisena hybridimallina peltikorisen retkeilyauton ja perinteisen matkailuauton valillä. Kompakti koko tekee siitä näppärän matkakumppanin myös ahtaammissa paikoissa. Siätiloissa on kuitenkin mukavasti tilaa ja väljyyttä verrattuna retkeilyautoon.

EDITION PEPPER on Weinsbergin erikoismalli CaraCompactista. PEPPERin hintaan sisältyy valmiiksi erittäin kattava varustepaketti, erikoisverhoilut ja materiaalit sekä muuta mukavaa. PEPPERin loistavasta hinta-laadusta kertoo valinta parhaaksi hinta-laaduksi Van-luokassa, AUTO BILD -lehden testissä.

PEPPER  on ollut testimenestyjä sekä Euroopan myydyin matkailuautomalli jo kolme vuotta peräkkäin. Eikä ihme kun autoon tutustuu.

2 toimivaa pohjaratkaisua – mikä on sinun valintasi?

Mitä ominaisuuksia arvostat matkailuautossa? Haluatko erillisvuoteen, josta saa myös 2 metriä leveän jättivuoteen, vai tykkäätkö enemmän parivuoteesta? Olisiko iso läpilastattava tavaratila sinulle tarpeellinen, vai haluatko enemmän säilytystilaa sisälle?

PEPPER tarjoaa nyt kaksi erilaista sisätilan pohjaratkaisua. Sinä valitset mitä ominaisuuksia autossa haluat painottaa.

CaraCompact EDITION PEPPERin mallimerkinnät ovat 600 MEG ja 600 MF.

PEPPER 600 MF

600 MF on uudempi mallivaihtoehto PEPPER mallistoon. Se tarjoaa käyttäjälleen avaraa sisätilaa, parivuoteen, erillisen tilavamman WC-suihkutilan sekä reilusti kaappitilaa.

PEPPER 600 MEG

600 MEG tarjoaa erillisvuoteet, jotka on yhdistettävissä 200 cm leveäksi jättivuoteeksi, sekä korkean läpi auton ulottuvan tavaratilan, johon on käynti molemmin puolin autoa.

Weinsberg PEPPER

PEPPER uutuudet valmistetaan vuosimallin 2022 voimakkaasti uudistuneelle Fiat Ducato 8:n alustalle. Tehokas 2,2-litrainen uuden sukupolven 140 hevosvoiman Euro 6d-Final -moottori on polttoainepihi, vääntävä ja voimakas, hiljainen ja pienipäästöinen turbodiesel.

Nyt lisävarusteena saatavana myös 9-vaihteinen automaatti, joka tarjoaa ajamiseen helppoutta ja mukavuutta. Automaattivaihteisto on saksalainen ZF:n valmistama momentinmuunnin-automaatti. Vaihteistossa on lisäksi ajotilan (ECO, NORMAL, POWER) valinta sekä manuaalivaihtamisen mahdollisuus.

Tyylikäs kokonaisuus

Weinsberg PEPPERiä kuvaa laadukas käytännöllisyys, toimivuus ja tyyli. Weinsberg PEPPER onkin kaiken kaikkiaan upeasti toteutettu kokonaisuus niin sisältä kuin ulkoa.

Sisätiloissa ilme on raikas ja kodikas. Istuimissa on erikoisverhoilut ja myös ohjaamon kääntyvät penkit on erikoisverhoiltu asuintilan sävyjen mukaan. Monipuoliset sisätilan valaisuratkaisut tarjoavat mahdollisuuden erilaiseen valaistukseen. Voit valita tarpeen ja tunnelman mukaan esimerkiksi epäsuoraa valoa tai tarvittaessa oikein reilusti valoa. Kaikki sisätilan valot on toteutettu vähäkulutuksisella LED-tenkiikalla. Varustukseen kuuluu myös ulkovalo liiketunnistimella.

Ulkopuolelta PEPPER on linjakas kokonaisuus erikoisteippauksin. Takapuskuri on uudistettu moderniin ilmeeseen ja kaikki takavalot ovat LED-valoja. Ohjaamon ovissa on koriin mukautuvat astinlaudat. Varustukseen kuuluu 16″ alumiinivanteet mustan ja harjatun metallin värityksessä.

PEPPER ei kuitenkaan ole pelkkää silmäkarkkia vaan myös materiaalien ja ratkaisujen laatuun ja käytännöllisyyteen on panostettu vahvasti. Asuintilan kaikki yläkaapit on toteutettu kippiovin, joissa on hidastimet hiljaista sulkeutumista varten. Myös keittiön tilavat ja käytännölliset vetolaatikot on varustettu hidastimilla. Keittiöön saa lisää laskutilaa jatkettavalla keittiön tasolla. Myös asuintilan pöytä on jatkettava, jolloin pöytätilaa saa puolet lisää.

PEPPER tarjoaa myös uusinta ja helppokäyttöistä tenkiikkaa. Lämmityksen säätö onnistuu asteen tarkkuudella, ja lämmitys toimii sekä kaasulla että verkkovirralla tai näiden yhdistelmällä. Lämmitys on myös mahdollista ajastaa tai ohjata kaukosäätöisesti älypuhelimella. PEPPERissä on myös verkkovirralla toimiva lattialämmitys. Jääkaappi on korkea ja tilava 142 litran automaattijääkaappi, jossa on myös pakastinlokero. Liesi on kolmen polttimen kaasuliesi, jossa on sähköinen sytytys nappia painamalla. Lieden saa piiloon lasikannen alle. Asuintilasta löytyy useampia verkkovirtapistokkeita sekä USB-pistokkeita.

Käytännöllisyyttä kuvaa muun muassa huoltoluukku, jonka takaa löytyy veden täyttö, vesien tyhjennykset sekä verkkovirtaliitäntä kaikki samasta paikasta, jolloin niitä ei tarvitse etsiä erilaisista toinen toistaan ahtaammista paikoista auton sisältä. Samalla säästytään usealta erilliseltä luukulta ja kannelta auton kyljessä.

Ohjaamon sivuikkunoista sekä tuulilasista löytyy integroidut Remis-verhot, joten ohjaamoikkunoiden pimennys ja näkösuoja hoituu helposti ja nopeasti, eikä ohjaamoon tarvitse virittää erillisiä irtoverhoja. Kaikki asuintilan ikkunat ja kattoluukut ovat avattavia, ja niissä kaikissa on pimennysverhot sekä hyönteisverhot. Myös asuintilan kulkuovessa on hyönteisverho, joten läpivetoa saa helposti ja tehokkaasti. Läpivedon lisäksi ilmanvaihtoa saa tehostettua lämmityslaitteen tuuletustoiminnolla.

Matkusta mukavasti ympäri vuoden

Weinsberg PEPPER soveltuu mainiosti myös talvikäyttöön. Siinä on tehokkain 6 kilowatin Truma Combi 6E ilmakeskuslämmitys myös sähkölämmitysmahdollisuudella, sekä lattialämmitys. Lisäksi harmaavesisäiliö on eristetty ja lämmitettävä. Kesäkäytössä tarpeeseen tulee Truman tuuletustoiminto, jolla saa tehostettua ilmanvaihtoa. Lämmitykset säädetään uusimmalla Truma CP Plus -paneelilla, jossa lämpötilan säätö onnistuu asteen tarkkuudella. Varusteisiin kuuluu myös Truma Inet -järjestelmä, jonka avulla lämmityksen säädöt onnistuvat myös kaukosäätöisesti älypuhelimella, Truman sovelluksen avulla.

Kumman valitset?

Molemmat mallit, sekä MEG että MF sisältävät saman kattavan varustepaketin, joten valinnan voit tehdä sen mukaan mikä pohjaratkaisu miellyttää sinua enemmän.

Kumpaan tahansa malleista päädytkään, voimme taata että saat rahoillesi parhaan vastineen ja matkaaminen on helppoa ja vapaata, kaikilla mukavuuksilla höystettynä.

Molemmat pohjaratkaisut ovat nyt nähtävillä lämpimissä siätiloissa. Näihin ja muihin matkailu- ja retkeilyautomalleihin voit tulla tutustumaan lähes milloin vain, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tervetuloa tutustumaan!

Varusteet

 • markiisi
 • integroitu multimediasoitin, DAB + radiolla, all-in-one-navigointijärjestelmällä, jossa navigaattori ja peruutuskamera
 • 16 tuuman kevytmetallivanteet
 • Oyster 60 Premium Twin satelliittiantenni ja 24” LED-televisio ja käännettävä televisioteline (saatavilla rajoitetusti)
 • tehokkain 6 kW Trumatic Combi 6E ilmakeskuslämmitys myös sähkölämmitysmahdollisuudella
 • Truma-lämmityslaitteen digitaalinen CP Plus -ohjauspaneeli sekä Truma iNet kännykkäohjaus
 • lattialämmitys
 • lämmitettävä ja eristetty harmaavesisäiliö
 • vedensuodatusjärjestelmä BWT BestCamp mini
 • iso 142 litran AES-automaattijääkaappi

AUTOMAATTI (lisävaruste)

9- vaihteinen automaattivaihteisto. Saksalainen ZF:n valmistama momentinmuunnin-automaatti.Vaihteistossa ajotilan valinta sekä manuaalivaihtamisen mahdollisuus.

Kyseessä ei siis ole vanhanmallinen 6-vaihteinen robottivaihteisto, vaan oikea automaatti.

 • ohjaamon REMIS-pimennyskasettiverhot
 • avattava panoraama-kattoikkuna ohjaamossa
 • kartanlukijan turvatyyny
 • sähkösäätöiset ja lämmitettävät peilit
 • kääntyvät ohjaamoistuimet korkeudensäädöllä ja käsinojilla ja kiinteillä niskatuilla sekä alaosan verhoiluilla
 • nahkapäällystetty ratti ja vaihdekepin nuppi
 • ohjaamon ilmastointi
 • vakionopeuden säädin
 • rengaspaineiden valvontajärjestelmä
 • liukuva hyönteisverkko-ovi
 • isompi Midi-Heki 70×50 cm kattoikkuna asuinosassa
 • korinvärinen etupuskuri
 • erikoisteippaukset
 • sälepohjavuoteissa uusinta teknologiaa olevat premium-luokan HRC-patjat
 • parivuoteen jalkatilan levennysosa yöajaksi (600 MF)
 • erillisvuode levitettävissä 200 cm leveäksi King Size jättivuoteeksi
 • erikoisverhoilut
 • tunnelmavalaistus
 • asuinosan USB-pistokeet
 • takatallin valot ja virtapistokkeet

Tekniset tiedot

Alustavalmistaja: Fiat
Moottori: 2.3 l, Diesel
Vetotapa: Etuveto
Vaihteisto: 6-vaihteinen manuaali tai 9-vaihteinen automaatti
Teho: 103 kW / 140 Hv
Pituus: 6,74 m
Leveys: 2,20 m
Korkeus: 2,86 m
Kokonaismassa: 3 500 kg
Omamassa: 2 780 kg
Vetokapas. jarrutonta: 750 kg
Vetokapas. jarrullista: 2000 kg
Henkilömäärä: 4

Saatavilla rajoitetusti, joten toimi pian ja lähde nauttimaan matkailun vapaudesta!