Vähän käytetyt matkailuautot ennakkovaraushintaan Vähän käytetyt matkailuautot ennakkovaraushintaan

Vähän käytetyt matkailuautot ennakkovaraushintaan

Olet tässä: EtusivuVähän käytetyt matkailuautot ennakkovaraushintaan

Etsitkö vähän käytettyä matkailuautoa?

Lähes uudenveroinen matkailuauto huippuedullisesti omaksi – hyödynnä tämä tilaisuus!

Uusimme vuokrakalustomme vuosittain, ja myymme kesän vuokrakäytössä olleet matkailuautot ja retkeilyautot syksyisin pois erittäin edullisesti.

Kesän 2021 myytävä vuokrakalusto on nyt myynnissä ennakkovaraustarjouksena. Kalusto luovutetaan syksyllä 2021, varausjärjestyksessä alkaen syyskuusta.

Hyödynnä mahtava tilaisuus, ja varaa omasi huippuedulliseen ennakkovaraushintaan.

Autot on otettu käyttöön alkukesästä 2021, eli luovutettaessa autot ovat miltei uudenveroisia, kolaroimattomia, kolhimattomia, huollettuja, tarkastettu ja erittäin siistejä!

Autoissa on kahden vuoden tehdastakuut käyttöönottopäivästä, ja merkkikohtaiset asuinosan tiiviystakuut.

Autot ovat ALV-vähennyskelpoisia (24%).

Kaikki kyseiset autot ovat henkilöautokortilla (B-kortti) ajettavia ja niillä saa ajaa tiekohtaista nopeutta.

Tutustu automalleihin alta ja löydä omasi!

Myös edullisella rahoituksella 1,2 % + kulut.

Katso rahoitustarjouksemme ja laske sinulle sopiva kuukausierä rahoituslaskurillamme.

Adria Matrix Axess 670 SL Limited 2021

Avara puoli-integroitu matkailuauto suositulla pohjaratkaisulla, rekisteröity 5:lle, vuoteet jopa 6:lle.

64 990 ,-

  • ALV-vähennyskelpoinen (24%)
  • Suoran kaupan tarjoushinta (ilman vaihdokkia, myös rahoituksellamme)

Rahoitusesimerkki

600 € / kk

jossa käsiraha 10 %, laina-aika 6 vuotta, viimeinen erä 30%

todellinen vuosikorko esimerkissä 1,56 %

Adria Matrix Axess 670 SL Limited 2021

Laadukas puoli-integroitu matkailuauto laskuvuoteella. Avara, kokoluokkansa suosituin pohjaratkaisu.

2 vuoden takuu, 7 vuoden tiiviysturva (kun tarkastuttaa vuosittain).

Rekisteröity viidelle henkilölle, turvavyöt viidelle ja istuinpaikat kuudelle. Vuoteet jopa kuudelle. 3 erillistä vuodetta: takana erillisvuode pitkittäin (levitettävissä jättivuoteeksi), laskuvuode, ja pöytäryhmästä levitettävä vuode.

Isommalla 165 hevosvoiman uuden sukupolven moottorilla: 2.2 litran Blue HDi Euro6 d.

Tehokkaan lämmityksen ja hyvän eristyksen ansiosta mainio valinta myös talvikäyttöön.

Avara ja toimiva pohjaratkaisu

Tyyliä ja toimivuutta. Iso takavuode, laskuvuode, muunneltava pöytäryhmä kääntyvillä etupenkeillä, iso takatalli, johon ovet molemmin puolin autoa…

Erillisvuoteet takana (levitettävissä jättivuoteeksi). Vuoteiden koko takana:

  • 200 cm x 85 cm
  • 190 cm x 85 cm
  • levitettävä keskiosa 157 cm x 40cm

Edessä sähkökäyttöinen alaslaskettava parivuode, 190 cm x 130/110cm.

Laskuvuoteen alle saa istuinryhmästä levittämällä kolmannen vuoteen, 210 cm x 130/60 cm.

Kääntyvät etupenkit ja kuuden hengen pöytäryhmä, josta saa myös kätevästi lisävuoteen alas polven korkeudelle. Säädettävä pöytätaso, joka on liikutettavissa ja lukittavissa pituus-, leveys- ja korkeussuunnassa sekä pyöritettävissä ympäri. Isofix-kiinnikkeet kahdessa asuinosan istuimessa.

L-keittiö, jossa liesi kolmella polttimella ja elektoronisella sytytyksellä. Liesituuletin. Vetolaatikot hidastimilla. Iso 167 litran jääkaappi/pakastin automaattitoiminnolla (kaasu/verkkovirta/akku).

Erillinen suihkutila ja erillinen WC.

Tilava takatalli, johon ovet molemmin puolin autoa. Tavaratilassa kuorman sidontaan kiinnityskiskot ja siirrettävät kiinnityslenkit.

Runsaasti säilytystilaa myös sisällä.

Varusteet

Isompi 165 hv uutuusmoottori, ohjaamoilmastointi, vakionopeudensäädin, kartanlukijan turvatyyny, sähköiset ja lämmitettävät peilit, radiovalmius ja -antenni, ETUSUMUVALOT, ohjaamon pimennysverhot, kulkuoven hyttysliukuovi, kaikki sisävalaisimet led-valoilla ja portaaton valaistuksen säätö, televisioteline, isoin Truma Combi 6E  -lämmitin (kaasu / verkkovirta), lattialämmitys verkkovirralla, eristetty ja lämmitettävä harmaavesisäiliö, takatukijalat, isompi 16 tuuman rengaskoko, Isofix-kiinnikkeet, rengaspaineanturit, ESP-ajonhallintajärjestelmä, TractionPlus-sutimisenesto, ohjaamon kattoikkuna, asuinosan premium-ovi KESKUSLUKITUKSELLA ja ikkunalla, liesituuletin, MARKIISI.

L-MALLINEN tilava istuinryhmä kuudelle henkilölle.

Kätevällä mekanismilla varustettu SIIRRETTÄVÄ PÖYTÄTASO, joka liikkuu pituus- ja sivusuunnassa ja jonka alas painamalla saa näppärästi vuoteen polven korkeudelle.

Tehokkain Truma 6E Combi keskuslämmitys, jossa myös 230 V sähkölämmitysmahdollisuus ja LCD-ohjain (säätö digitaalisesti asteen tarkkuudella ja tuuletustoiminto), sähköinen 230 V lattialämmitys, harmaavesisäiliön eristys ja lämmitys.

Soveltuu myös TALVIKÄYTTÖÖN.

Lisähintaan saatavana myös polkupyöräteline 750 euroa.

Huom! Kuvissa oleva vararengas on lisävaruste.

Eura Mobil Scandinavian Edition 2021

Tilava alkovimalli todella isolla takatallilla, rekisteröity 6:lle, vuoteet 6:lle.

66 990 ,-

  • ALV-vähennyskelpoinen (24%)
  • Suoran kaupan tarjoushinta (ilman vaihdokkia, myös rahoituksellamme)

Rahoitusesimerkki

618 € / kk

jossa käsiraha 10 %, laina-aika 6 vuotta, viimeinen erä 30%

todellinen vuosikorko esimerkissä 1,55 %

Eura Mobil Scandinavian Edition 2021

Euroopassa tunnettu ja erittäin arvostettu saksalainen Eura Mobil on valmistanut matkailuvaunuja ja –autoja jo vuodesta 1959 lähtien. Sen tuotteet ovat palkittuja ja testeissä menestyneitä (mm. saksalainen johtava caravanlehti Pro Mobil).

”Eura Mobil on aliarvioitu klassikko, sen omistajat ovat hiljaa iloisia eduista – kuten kaksoispohjasta, joista muut eivät tiedä.” -Pro Mobil, alkovimallien testi.

Alustana Eura Mobilissa toimii uusin vm. 2021 Fiat Ducaton matkailuautoille tarkoitettu CCS-erikoisalusta, levennetyllä taka-akselilla. Taloudellinen, tehokas ja hiljainen uutuusmoottori, uusinta vuoden 2021 Euro6 Temp-moottoritekniikkaa.140 hv turbodiesel, jossa vääntöä 350 Nm.

Huipputekniikkaa ympärivuotiseen käyttöön

Tämän EuraMobilin innovatiivinen kori on rakennettu Ducaton matalalle erikoisalustalle lentokoneteollisuudesta tutulla huipputeknologialla. TÄYSIN PUUVAPAASSA ja VESITIIVIISSÄ KORISSA on käytetty alumiinirunkoa, koko kori kauttaaltaan (myös katto ja ulkopohja) on kaksipuoleista erikoisvahvaa lasikuitua sekä näiden välissä eristeenä on vettymätöntä jämäkkää suulakepuristettua polystyreeniä eli XPS-lämmöneristettä. Korimateriaalit on korkeapaineliimattu, jolloin tuloksena on kevyt, mutta erittäin luja ja kestävä sekä erittäin hyvin eristävä kylmäsillaton rakenne. Ulkopinnassa ei ole ruuveja tai muita pintaa rikkovia kiinnikkeitä, eli se on TÄYSIN VESITIIVIS. Eristys ei ime vettä tai kosteutta missään olosuhteissa. ULKOPINTA kestää kolhuja (toisin kuin matkailuautoissa yleisesti käytettävä alumiini), ja ulkopintaa on tarvittaessa helppo korjata.

AIDON KAKSOISPOHJAN ansiosta autossa on sisälattian alla 37 cm korkea lämmin välitila, jossa sijaitsevat mm. vesisäiliöt ja jossa on mukavasti lisäsäilytystilaa ison lähes 4 m3 takatallin lisäksi. Lämmitettävän kaksoispohjatilan ansiosta sisälattia on miellyttävän lämmin, ja talvikäytössä kaikki vesitekniikka on lämpimässä tilassa (myös harmaavesisäiliö ja sen tyhjennysventtiili). Korkealuokkaiset alumiinirunkoiset ja metallisaranaiset jämäkät kalusteet ovat puuviilupintaisia ja ajon aikana äänettömiä. Keittiön alakaapit on toteutettu käytännöllisillä vetolaatikostoilla.

Varusteet

Tässä autossa tehdasasennettuina LISÄVARUSTEINA mm. 140 hevosvoiman Euro6 Temp-moottori, ESP-ajonhallinta, Traction plus sutimisenesto, Ducaton CCS-alusta levennetyllä taka-akselilla, 16 tuuman renkaat, ohjaamoilmastointi, ohjaamon sähköherkut, vakionopeuden säädin, Hartal-kulkuovi ikkunalla, hyttysliukuovi, 7 –vyöhykkeiset kylmävaahtopatjat sälepohjilla, 140 litran kapea automaattijääkaappi 30 litran pakastimella, suihkutila muotoutuu kätevästi liukuovilla ja kääntyvällä pesualtaalla, integroitu 2-DIN multimediasoitin peruutuskameralla, päiväajovalot, korinvärinen etupuskuri, HillHolder, alamäkiavustin, Gobi-erikoisverhoilu, koripinnan tasalla olevat Dometic-erikoisikkunat, takatallin iso ovi myös vasemmalla puolella.

Tehdasasennettuna LISÄVARUSTEINA MYÖS Scandinavian Edition -varustus eli tehokkain Truma Combi 6E automaattinen kaasukeskuslämmitys lämminvesivaraajalla, sähköpatruuna eli keskuslämmitys mahdollista myös verkkovirralla, LCD-ohjain (säätö digitaalisesti asteen tarkkuudella ja tuuletustoiminto), lämmin aito kaksoispohja, kylmäsillaton ja vesitiivis korirakenne, kaksoistiivistetyt luukut, myös jätevesisäiliö ja jätevesiputket lämpimässä tilassa, ESP-ajonhallinta ja TractionPlus-sutimisenesto. Tämä auto soveltuu siis erittäin hyvin myös TALVIKÄYTTÖÖN.

Kuvan malliautossa oleva polkupyöräteline lisähintaan 750 euroa.

Weinsberg CaraBus 600 ME 2021

Kompakti ja näppärä retkeilyauto hyvillä varusteilla, vaikka jokapäiväiseen ajoon. Rekisteröity 4:lle, vuoteet 3:lle.

48 990 ,-

  • ALV-vähennyskelpoinen (24%)
  • Suoran kaupan tarjoushinta (ilman vaihdokkia, myös rahoituksellamme)

Rahoitusesimerkki

455 € / kk

jossa käsiraha 10 %, laina-aika 6 vuotta, viimeinen erä 30%

todellinen vuosikorko esimerkissä 1,66 %

Weinsberg Cara Bus 600 ME 2021

Tyylikäs ja laadukas retkeilyauto runsain varustein. Suomen ostetuin retkeilyautomerkki jo useana vuonna peräkkäin!

Monikäyttöinen ja kätevä tilaihme

Haluttu uutuus-pohjaratkaisu, jossa auton PITUUS vain 5,99 metriä, PITKITTÄISET ERILLISVUOTEET ja lisävuode pöytäryhmästä.

Vaikkapa jokapäiväiseen ajoon tai ainoaksi autoksi KAIKKIIN AJOIHIN.

Harrastuksiin, tavaran kuljetukseen, työajoihin, vapaa-aikaan, lomareissulle…

2021 uutuusmoottori 140 hevosvoiman 2.3 litran Euro 6d-Temp, Ducaton luotettavalla tekniikalla, 6 vaihteinen manuaali.

Laadukkaat materiaalit, hyvin suunniteltu ja huolella valmistettu retkeilyauto. Taattua saksalaista KnausTabbert ryhmän -laatua.

Varusteet

Fiat-paketti: manuaalinen ohjaamoilmastointi, sähkösäätöiset ja lämmitettävät peilit, kartanlukijan turvatyyny, vakionopeudensäädin, kääntyvät etupenkit, ohjaamopenkkien korkeussäädettävät käsinojat, myös kartanlukijan penkki korkeussäädöllä, penkkien alaosien peitelevyt, ohjauspyörä radion hallintalaitteilla, mittariston kromikehykset.

Smart-paketti: sähkötoiminen ulkorappu, ohjaamon REMIS-pimennyskasettiverhot, radiovalmius ja kaiuttimet asuinosassa, takaovien kasettiverhot, lämmittimen digitaalinen CP Plus -ohjainpaneeli (lämpötilan säätö asteen tarkkuudella ja tuuletustoiminto) ja Truma iNet -KÄNNYKKÄOHJAUS.

Function-paketti: kääntyvä pöydän jatko-osa, pesutilan kääntyvä vaatetanko ja kaksi koukkua, keittiön työtaso saranoidulla lisäosalla ja kahdella seinäsäilytysverkolla.

Voltage-paketti: sadevesiesteellä varustettu leveä led-ulkovalaistus liukuoven yllä, auton sisällä upea led-tunnelmavalaistus, asuinosan USB-liitäntä, 230 V lisäpistorasia.

Styling-paketti: korinvärinen etupuskuri ja alumiinivanteet

MUUT hintaamme kuuluvat lisävarusteet: vääntävä isompi 2021 uutuusmoottori 2,3 Euro 6d-Temp (140 hv/350 Nm) kuusivaihteisella vaihteistolla, TractionPlus -sutimisenesto, tehokas keskuslämmitys myös SÄHKÖLLÄ nestekaasun lisäksi, LATTIALÄMMITYS, avattava wc-ikkuna), lämmitettävä ja eristetty harmaavesisäiliö, sivuoven kokopeittävä hyttysliukuovi.

Varusteina myös mm. ESP-AJONHALLINTA, ABS-jarrut, ASR-luistonesto, mäkilähtöavustin, sähkösäätöiset ohjaamoikkunat, 95Ah asunto-osan AGM-akku.

Kestävä, likaa hylkivä, tyylikäs Turin-verhoilu.

Innovatiivisia uudistuksia

Jalaton pöytä, jolloin pyödän alla on väljemmin tilaa, monitoiminen istuinryhmä lisävuoteella, täysin uusi wc-suihkutila, totaalisesti uudistunut keittiö hiljaisella 75 litran jääkaapilla, luokkansa tilavimmat erillisvuoteet (200×85 ja 180×85), iso 110 litran raikasvesisäiliö, uusi ohjainpaneeli, maksimikokoinen 25 % isompi tavaratila vuoteen alla, lämmitysilman suuntaus myös ohjaamoon, edelleen parannettu kylmäsillaton eristys, sisäseinien pehmustus, moderni uudistunut sisustus jne.

Väljät erillisvuoteet takana (200×85 ja 180×85 cm), yhdistettävissä 3 hengen 190 cm leveäksi KingSize-vuoteeksi. Kääntyvät etupenkit ja neljän hengen pöytäryhmä, josta saa apuvuoteen 170 x 95 cm. Tilava uudistunut wc suihkulla. Keskuslämmitys, liesi, tiskiallas, jääkaappi, wc, pesuallas, lämminvesivaraaja ja suihku. Runsaasti säilytystilaa yläkaapeissa, keittiön vetolaatikoissa ja vuoteen alla.

Tehokas termostaattiohjattu Trumatic Combi E -kaasukeskuslämmitin myös sähkölämmityksellä, lattialämmitys, lämmitysilman suuntaus myös ohjaamoon, sisäseinien pehmustus, kylmäsillaton entisestäänkin parannettu eristys koko asuinosassa, uusi lattiaeristys jne. joten soveltuu myös TALVIKÄYTTÖÖN.

Uutuusmoottori Euro 6d-Temp: polttoainepihi, vääntävä ja tehokas, hiljainen ja pienipäästöisin turbodiesel, 140 hevosvoimaa, vääntöä 350 Nm kierroslukualueella 1400–2500 r/min. Myös pieni ilmanvastus kiilamaisen muotoilun ansiosta auttaa pitämään polttoaineenkulutuksen pienenä (jopa alle 8 litraa dieseliä / 100 km).

Kuvan malliautossa oleva polkupyöräteline lisähintaan 650 euroa.