Vähän käytetyt matkailuautot ennakkovaraushintaan Vähän käytetyt matkailuautot ennakkovaraushintaan

Vähän käytetyt matkailuautot ennakkovaraushintaan

Olet tässä: EtusivuVähän käytetyt matkailuautot ennakkovaraushintaan

Etsitkö vähän käytettyä matkailuautoa?

Lähes uudenveroinen matkailuauto huippuedullisesti omaksi – hyödynnä tämä tilaisuus!

Uusimme vuokrakalustomme vuosittain, ja myymme kesän vuokrakäytössä olleet matkailuautot ja retkeilyautot syksyisin pois erittäin edullisesti.

Huom! Syksyllä 2020 luovutettava vuokrakalusto on myyty. Kesän 2021 myytävä vuokrakalusto luovutetaan syksyllä 2021, varausjärjestyksessä alkaen syyskuusta. Tiedot myytävästä vuokrakalustosta päivitämme keväällä 2021, jolloin kyseiset matkailuautot ja retkeilyautot tulevat myyntiin ennakkovaraustarjouksena.

Hyödynnä mahtava tilaisuus, ja varaa omasi huippuedulliseen ennakkovaraushintaan.

Luovutettaessa autot ovat miltei uudenveroisia, kolaroimattomia, kolhimattomia, huollettuja, tarkastettu ja erittäin siistejä!

Autoissa on kahden vuoden tehdastakuut käyttöönottopäivästä, ja merkkikohtaiset asuinosan tiiviystakuut.

Autot ovat ALV-vähennyskelpoisia (24%).

Kaikki kyseiset autot ovat henkilöautokortilla (B-kortti) ajettavia ja niillä saa ajaa tiekohtaista nopeutta.

 

Tutustu automalleihin alta ja löydä omasi!

 

Myös edullisella rahoituksella.

Katso rahoitustarjouksemme ja laske sinulle sopiva kuukausierä rahoituslaskurillamme.

Weinsberg Cara Suite 650 MF Winter 2020

Avara puoli-integroitu matkailuauto suositulla pohjaratkaisulla, rekisteröity 5:lle, vuoteet jopa 6:lle.

KAIKKI 2020 MALLIT ON MYYTY !

Sen sijaan upouudet Weinsbergin vuoden 2021 mallit ovat nyt ennakkovarattavissa, toimitus toukokuussa 2021. Rajoitettu pieni erä. Kysy lisää!

Weinsberg CaraSuite 650 MF Winter

Laadukas Weinsberg puoli-integroitu matkailuauto laskuvuoteella. Suosittu avara pohjaratkaisu. Saksalaisen KnausTabbert -ryhmän takuuvarmaa laatua.

2 vuoden takuu, 10 vuoden tiiviystakuu (jos käyttää vuosittain tarkastuksessa).

Rekisteröity viidelle henkilölle, turvavyöt viidelle ja istuinpaikat kuudelle. Vuoteet jopa kuudelle. 3 erillistä vuodetta: takana parivuode pitkittäin, laskuvuode, ja pöytäryhmästä levitettävä vuode.

Avara ja toimiva pohjaratkaisu

Kiinteä parivuode takana alhaalla pitkittäin (201×133 cm). Alaslaskettava vuode (192 x 140). Kääntyvät etupenkit ja kuuden hengen pöytäryhmä, josta saa kätevästi lisävuoteen alas polven korkeudelle kahdelle hengelle (210×123 cm).

Toimiva keittiötila auton keskellä. Kaasuliesi kolmella polttimella ja piezo sytytyksellä. Iso 145 litran jääkaappi 30 litran pakastelokerolla. Jääkaappi toimii nestekaasulla, verkkovirralla tai ajon aikana myös akulla.

Tilava wc erillisellä suihkutilalla.

Runsaasti säilytystilaa takatallissa (oven koko 75 x 74 cm) ja kaapeissa.

Käyttövesien täyttö ja tyhjennys, harmaavesien tyhjennys, boilerin pakkasvahti ja verkkovirtaliitännät on keskitetty fiksusti yhden lukittavan ulkohuoltoluukun taakse.

Varusteet

Seuraavine LISÄVARUSTEINEEN: uutuusmoottori Euro6d Temp -moottori 140 hv, ESP-ajonhallinta ja asr-luistonesto, mäkilähtöavustin, sähkösäätöiset ja lämmitettävät peilit, apukuljettajan turvatyyny, manuaalinen ohjaamoilmastointi, vakionopeuden säädin, Midi Heki -kattoikkuna, eristetty ja lämmitettävä harmaavesisäiliö, radiovalmius kaiuttimilla ja antennilla, valkoinen etupuskuri, kääntyvät etuistuimet Weinsberg-verhoilulla, De Luxe kylpyhuone, sälepohjavuoteissa uusinta teknologiaa olevat premium-luokan HRC-patjat.

Sisältäen myös Winter-varustuksen: TEHOKKAIN Truma 6E Combi keskuslämmitys jossa myös 230 V sähkölämmitysmahdollisuus ja LCD-ohjain (säätö digitaalisesti asteen tarkkuudella ja tuuletustoiminto) ja iNet puhelinohjaus, sähköinen 230 V lattialämmitys, harmaavesisäiliön eristys ja lämmitys, asuinosan kylmäsillaton hyvä lämmöneristys, 16 tuuman renkaat, ESP-ajonhallinta ja luistonesto joten SOVELTUU MYÖS TALVIKÄYTTÖÖN.

Lisähintaan saatavana myös kuvan malliautossa olevat erikoisvarusteet:

16 tuuman originaalit alumiinivanteet peltivanteiden asemasta 750 euroa, polkupyöräteline 750 euroa.

 

Eura Mobil Scandinavian 2020

Tilava alkovimalli todella isolla takatallilla, rekisteröity 6:lle, vuoteet 6:lle.

KAIKKI 2020 MALLIT ON MYYTY !

Sen sijaan upouudet Eura Mobilin vuoden 2021 mallit ovat nyt ennakkovarattavissa, toimitus toukokuussa 2021. Rajoitettu pieni erä. Kysy lisää!

 

 

Eura Mobil Scandinavian Edition

Euroopassa tunnettu ja erittäin arvostettu saksalainen Eura Mobil on valmistanut matkailuvaunuja ja –autoja jo vuodesta 1959 lähtien. Sen tuotteet ovat palkittuja ja testeissä menestyneitä (mm. saksalainen johtava caravanlehti Pro Mobil).

”Eura Mobil on aliarvioitu klassikko, sen omistajat ovat hiljaa iloisia eduista – kuten kaksoispohjasta, joista muut eivät tiedä.” -Pro Mobil, alkovimallien testi.

Alustana Eura Mobilissa toimii uusin vm. 2020 Fiat Ducaton matkailuautoille tarkoitettu CCS-erikoisalusta, levennetyllä taka-akselilla. Taloudellinen, tehokas ja hiljainen uutuusmoottori, uusinta vuoden 2020 Euro6 Temp-moottoritekniikkaa.140 hv turbodiesel, jossa vääntöä 350 Nm.

Huipputekniikkaa ympärivuotiseen käyttöön

Tämän EuraMobilin innovatiivinen kori on rakennettu Ducaton matalalle erikoisalustalle lentokoneteollisuudesta tutulla huipputeknologialla. TÄYSIN PUUVAPAASSA ja VESITIIVIISSÄ KORISSA on käytetty alumiinirunkoa, koko kori kauttaaltaan (myös katto ja ulkopohja) on kaksipuoleista erikoisvahvaa lasikuitua sekä näiden välissä eristeenä on vettymätöntä jämäkkää suulakepuristettua polystyreeniä eli XPS-lämmöneristettä. Korimateriaalit on korkeapaineliimattu, jolloin tuloksena on kevyt, mutta erittäin luja ja kestävä sekä erittäin hyvin eristävä kylmäsillaton rakenne. Ulkopinnassa ei ole ruuveja tai muita pintaa rikkovia kiinnikkeitä, eli se on TÄYSIN VESITIIVIS. Eristys ei ime vettä tai kosteutta missään olosuhteissa. ULKOPINTA kestää kolhuja (toisin kuin matkailuautoissa yleisesti käytettävä alumiini), ja ulkopintaa on tarvittaessa helppo korjata.

AIDON KAKSOISPOHJAN ansiosta autossa on sisälattian alla 37 cm korkea lämmin välitila, jossa sijaitsevat mm. vesisäiliöt ja jossa on mukavasti lisäsäilytystilaa ison lähes 4 m3 takatallin lisäksi. Lämmitettävän kaksoispohjatilan ansiosta sisälattia on miellyttävän lämmin, ja talvikäytössä kaikki vesitekniikka on lämpimässä tilassa (myös harmaavesisäiliö ja sen tyhjennysventtiili). Korkealuokkaiset alumiinirunkoiset ja metallisaranaiset jämäkät kalusteet ovat puuviilupintaisia ja ajon aikana äänettömiä. Keittiön alakaapit on toteutettu käytännöllisillä vetolaatikostoilla.

Varusteet

Tässä autossa tehdasasennettuina LISÄVARUSTEINA mm. 140 hevosvoiman Euro6 Temp-moottori, ESP-ajonhallinta, Traction plus sutimisenesto, Ducaton CCS-alusta levennetyllä taka-akselilla, 16 tuuman renkaat, ohjaamoilmastointi, ohjaamon sähköherkut, vakionopeuden säädin, Hartal-kulkuovi ikkunalla, hyttysliukuovi, 7 –vyöhykkeiset kylmävaahtopatjat sälepohjilla, 140 litran kapea automaattijääkaappi 30 litran pakastimella, suihkutila muotoutuu kätevästi liukuovilla ja kääntyvällä pesualtaalla, integroitu 2-DIN multimediasoitin peruutuskameralla, päiväajovalot, korinvärinen etupuskuri, HillHolder, alamäkiavustin, Gobi-erikoisverhoilu, koripinnan tasalla olevat Dometic-erikoisikkunat, takatallin iso ovi myös vasemmalla puolella.

Tehdasasennettuna LISÄVARUSTEINA MYÖS Scandinavian Edition -varustus eli tehokkain Truma Combi 6E automaattinen kaasukeskuslämmitys lämminvesivaraajalla, sähköpatruuna eli keskuslämmitys mahdollista myös verkkovirralla, LCD-ohjain (säätö digitaalisesti asteen tarkkuudella ja tuuletustoiminto), lämmin aito kaksoispohja, kylmäsillaton ja vesitiivis korirakenne, kaksoistiivistetyt luukut, myös jätevesisäiliö ja jätevesiputket lämpimässä tilassa, ESP-ajonhallinta ja TractionPlus-sutimisenesto. Tämä auto soveltuu siis erittäin hyvin myös TALVIKÄYTTÖÖN.

Kuvan malliautossa oleva polkupyöräteline lisähintaan 750 euroa asennettuna. Osassa autoista lisähintaan 1.250 euroa myös Styling-paketti, johon kuuluvat 16 erikoisvanteet, musta etusäleikkö, led-päiväajovalot tummalla valoumpioilla sekä etusumuvalot.

Weinsberg CaraBus 600 ME 2020

Kompakti ja näppärä retkeilyauto hyvillä varusteilla, vaikka jokapäiväiseen ajoon. Rekisteröity 4:lle, vuoteet 3:lle.

KAIKKI 2020 MALLIT ON MYYTY !

Sen sijaan upouudet Weinsbergin vuoden 2021 mallit ovat nyt ennakkovarattavissa, toimitus toukokuussa 2021. Rajoitettu pieni erä. Kysy lisää!

 

Katso tarkemmat tiedot myytävistä autoistamme >

Weinsberg Cara Bus 600 ME

Tyylikäs ja laadukas retkeilyauto runsain varustein. Suomen ostetuin retkeilyautomerkki 2018 ja 2019!

 

Monikäyttöinen ja kätevä tilaihme

Haluttu uutuus-pohjaratkaisu, jossa auton PITUUS vain 5,99 metriä, PITKITTÄISET ERILLISVUOTEET ja lisävuode pöytäryhmästä.

Vaikkapa jokapäiväiseen ajoon tai ainoaksi autoksi KAIKKIIN AJOIHIN.

Harrastuksiin, tavaran kuljetukseen, työajoihin, vapaa-aikaan, lomareissulle…

 

2020 uutuusmoottori 140 hevosvoiman 2.3 litran Euro 6d-Temp, Ducaton luotettavalla tekniikalla, 6 vaihteinen manuaali.

Laadukkaat materiaalit, hyvin suunniteltu ja huolella valmistettu retkeilyauto. Taattua saksalaista KnausTabbert ryhmän -laatua.

 

Varusteet

Fiat-paketti: manuaalinen ohjaamoilmastointi, sähkösäätöiset ja lämmitettävät peilit, kartanlukijan turvatyyny, vakionopeudensäädin, kääntyvät etupenkit, ohjaamopenkkien korkeussäädettävät käsinojat, myös kartanlukijan penkki korkeussäädöllä, penkkien alaosien peitelevyt, ohjauspyörä radion hallintalaitteilla, mittariston kromikehykset.

Smart-paketti: sähkötoiminen ulkorappu, ohjaamon REMIS-pimennyskasettiverhot, radiovalmius ja kaiuttimet asuinosassa, takaovien kasettiverhot, lämmittimen digitaalinen CP Plus -ohjainpaneeli (lämpötilan säätö asteen tarkkuudella ja tuuletustoiminto) ja Truma iNet -KÄNNYKKÄOHJAUS.

Function-paketti: kääntyvä pöydän jatko-osa, pesutilan kääntyvä vaatetanko ja kaksi koukkua, keittiön työtaso saranoidulla lisäosalla ja kahdella seinäsäilytysverkolla.

Voltage-paketti: sadevesiesteellä varustettu leveä led-ulkovalaistus liukuoven yllä, auton sisällä upea led-tunnelmavalaistus, asuinosan USB-liitäntä, 230 V lisäpistorasia.

Styling-paketti: korinvärinen etupuskuri ja alumiinivanteet

MUUT hintaamme kuuluvat lisävarusteet: vääntävä isompi 2020 uutuusmoottori 2,3 Euro 6d-Temp (140 hv/350 Nm) kuusivaihteisella vaihteistolla, TractionPlus -sutimisenesto, tehokas keskuslämmitys myös SÄHKÖLLÄ nestekaasun lisäksi, LATTIALÄMMITYS, avattava wc-ikkuna), lämmitettävä ja eristetty harmaavesisäiliö, sivuoven kokopeittävä hyttysliukuovi.

Varusteina myös mm. ESP-AJONHALLINTA, ABS-jarrut, ASR-luistonesto, mäkilähtöavustin, sähkösäätöiset ohjaamoikkunat, 95Ah asunto-osan AGM-akku.

Kestävä, likaa hylkivä, tyylikäs Turin-verhoilu.

 

Innovatiivisia uudistuksia

Jalaton pöytä, jolloin pyödän alla on väljemmin tilaa, monitoiminen istuinryhmä lisävuoteella, täysin uusi wc-suihkutila, totaalisesti uudistunut keittiö hiljaisella 75 litran jääkaapilla, luokkansa tilavimmat erillisvuoteet (200×85 ja 180×85), iso 110 litran raikasvesisäiliö, uusi ohjainpaneeli, maksimikokoinen 25 % isompi tavaratila vuoteen alla, lämmitysilman suuntaus myös ohjaamoon, edelleen parannettu kylmäsillaton eristys, sisäseinien pehmustus, moderni uudistunut sisustus jne.

 

Väljät erillisvuoteet takana (200×85 ja 180×85 cm), yhdistettävissä 3 hengen 190 cm leveäksi KingSize-vuoteeksi. Kääntyvät etupenkit ja neljän hengen pöytäryhmä, josta saa apuvuoteen 170 x 95 cm. Tilava uudistunut wc suihkulla. Keskuslämmitys, liesi, tiskiallas, jääkaappi, wc, pesuallas, lämminvesivaraaja ja suihku. Runsaasti säilytystilaa yläkaapeissa, keittiön vetolaatikoissa ja vuoteen alla.

 

Tehokas termostaattiohjattu Trumatic Combi E -kaasukeskuslämmitin myös sähkölämmityksellä, lattialämmitys, lämmitysilman suuntaus myös ohjaamoon, sisäseinien pehmustus, kylmäsillaton entisestäänkin parannettu eristys koko asuinosassa, uusi lattiaeristys jne. joten soveltuu myös TALVIKÄYTTÖÖN.

 

Uutuusmoottori Euro 6d-Temp: polttoainepihi, vääntävä ja tehokas, hiljainen ja pienipäästöisin turbodiesel, 140 hevosvoimaa, vääntöä 350 Nm kierroslukualueella 1400–2500 r/min. Myös pieni ilmanvastus kiilamaisen muotoilun ansiosta auttaa pitämään polttoaineenkulutuksen pienenä (jopa alle 8 litraa dieseliä / 100 km).

Kuvan malliautossa oleva polkupyöräteline lisähintaan 650 euroa.

Katso tarkemmat tiedot myytävistä autoistamme >