Vähän käytetyt matkailuautot ennakkovaraushintaan Vähän käytetyt matkailuautot ennakkovaraushintaan

Vähän käytetyt matkailuautot ennakkovaraushintaan

Olet tässä: EtusivuVähän käytetyt matkailuautot ennakkovaraushintaan

Etsitkö vähän käytettyä matkailuautoa?

Lähes uudenveroinen matkailuauto huippuedullisesti omaksi – hyödynnä tämä tilaisuus!

Uusimme vuokrakalustomme vuosittain, ja myymme kesän vuokrakäytössä olleet matkailuautot ja retkeilyautot syksyisin pois erittäin edullisesti.

Kesän 2021 myytävä vuokrakalusto on nyt myynnissä ennakkovaraustarjouksena. Kalusto luovutetaan syksyllä 2021, varausjärjestyksessä alkaen syyskuusta.

Hyödynnä mahtava tilaisuus, ja varaa omasi huippuedulliseen ennakkovaraushintaan.

Autot on otettu käyttöön alkukesästä 2021, eli luovutettaessa autot ovat miltei uudenveroisia, kolaroimattomia, kolhimattomia, huollettuja, tarkastettu ja erittäin siistejä!

Autoissa on kahden vuoden tehdastakuut käyttöönottopäivästä, ja merkkikohtaiset asuinosan tiiviystakuut.

Autot ovat ALV-vähennyskelpoisia (24%).

Kaikki kyseiset autot ovat henkilöautokortilla (B-kortti) ajettavia ja niillä saa ajaa tiekohtaista nopeutta.

Tutustu automalleihin alta ja löydä omasi!

Myös edullisella rahoituksella 1,2 % + kulut.

Katso rahoitustarjouksemme ja laske sinulle sopiva kuukausierä rahoituslaskurillamme.

Eura Mobil Scandinavian Edition 2021

Kevään 2021 uutuusmalli, kesäkauden ajan käytetty.

Tilava alkovimalli todella isolla takatallilla, rekisteröity 6:lle, vuoteet 6:lle.

64 990 ,-

  • ALV-vähennyskelpoinen (24%)
  • Suoran kaupan tarjoushinta (ilman vaihdokkia, myös rahoituksellamme)

Rahoitusesimerkki

600 € / kk

jossa käsiraha 10 %, laina-aika 6 vuotta, viimeinen erä 30%

todellinen vuosikorko esimerkissä 1,56 %

Eura Mobil Scandinavian Edition 2021

Euroopassa tunnettu ja erittäin arvostettu saksalainen Eura Mobil on valmistanut matkailuvaunuja ja –autoja jo vuodesta 1959 lähtien. Sen tuotteet ovat palkittuja ja testeissä menestyneitä (mm. saksalainen johtava caravanlehti Pro Mobil).

”Eura Mobil on aliarvioitu klassikko, sen omistajat ovat hiljaa iloisia eduista – kuten kaksoispohjasta, joista muut eivät tiedä.” -Pro Mobil, alkovimallien testi.

Alustana Eura Mobilissa toimii uusin vm. 2021 Fiat Ducaton matkailuautoille tarkoitettu CCS-erikoisalusta, levennetyllä taka-akselilla. Taloudellinen, tehokas ja hiljainen uutuusmoottori, uusinta vuoden 2021 Euro6 Temp-moottoritekniikkaa.140 hv turbodiesel, jossa vääntöä 350 Nm.

Huipputekniikkaa ympärivuotiseen käyttöön

Tämän EuraMobilin innovatiivinen kori on rakennettu Ducaton matalalle erikoisalustalle lentokoneteollisuudesta tutulla huipputeknologialla. TÄYSIN PUUVAPAASSA ja VESITIIVIISSÄ KORISSA on käytetty alumiinirunkoa, koko kori kauttaaltaan (myös katto ja ulkopohja) on kaksipuoleista erikoisvahvaa lasikuitua sekä näiden välissä eristeenä on vettymätöntä jämäkkää suulakepuristettua polystyreeniä eli XPS-lämmöneristettä. Korimateriaalit on korkeapaineliimattu, jolloin tuloksena on kevyt, mutta erittäin luja ja kestävä sekä erittäin hyvin eristävä kylmäsillaton rakenne. Ulkopinnassa ei ole ruuveja tai muita pintaa rikkovia kiinnikkeitä, eli se on TÄYSIN VESITIIVIS. Eristys ei ime vettä tai kosteutta missään olosuhteissa. ULKOPINTA kestää kolhuja (toisin kuin matkailuautoissa yleisesti käytettävä alumiini), ja ulkopintaa on tarvittaessa helppo korjata.

AIDON KAKSOISPOHJAN ansiosta autossa on sisälattian alla 37 cm korkea lämmin välitila, jossa sijaitsevat mm. vesisäiliöt ja jossa on mukavasti lisäsäilytystilaa ison lähes 4 m3 takatallin lisäksi. Lämmitettävän kaksoispohjatilan ansiosta sisälattia on miellyttävän lämmin, ja talvikäytössä kaikki vesitekniikka on lämpimässä tilassa (myös harmaavesisäiliö ja sen tyhjennysventtiili). Korkealuokkaiset alumiinirunkoiset ja metallisaranaiset jämäkät kalusteet ovat puuviilupintaisia ja ajon aikana äänettömiä. Keittiön alakaapit on toteutettu käytännöllisillä vetolaatikostoilla.

Varusteet

Tässä autossa tehdasasennettuina LISÄVARUSTEINA mm. 140 hevosvoiman Euro6 Temp-moottori, ESP-ajonhallinta, Traction plus sutimisenesto, Ducaton CCS-alusta levennetyllä taka-akselilla, 16 tuuman renkaat, ohjaamoilmastointi, ohjaamon sähköherkut, vakionopeuden säädin, Hartal-kulkuovi ikkunalla, hyttysliukuovi, 7 –vyöhykkeiset kylmävaahtopatjat sälepohjilla, 140 litran kapea automaattijääkaappi 30 litran pakastimella, suihkutila muotoutuu kätevästi liukuovilla ja kääntyvällä pesualtaalla, integroitu 2-DIN multimediasoitin peruutuskameralla, päiväajovalot, korinvärinen etupuskuri, HillHolder, alamäkiavustin, Gobi-erikoisverhoilu, koripinnan tasalla olevat Dometic-erikoisikkunat, takatallin iso ovi myös vasemmalla puolella.

Tehdasasennettuna LISÄVARUSTEINA MYÖS Scandinavian Edition -varustus eli tehokkain Truma Combi 6E automaattinen kaasukeskuslämmitys lämminvesivaraajalla, sähköpatruuna eli keskuslämmitys mahdollista myös verkkovirralla, LCD-ohjain (säätö digitaalisesti asteen tarkkuudella ja tuuletustoiminto), lämmin aito kaksoispohja, kylmäsillaton ja vesitiivis korirakenne, kaksoistiivistetyt luukut, myös jätevesisäiliö ja jätevesiputket lämpimässä tilassa, ESP-ajonhallinta ja TractionPlus-sutimisenesto. Tämä auto soveltuu siis erittäin hyvin myös TALVIKÄYTTÖÖN.

Kuvan malliautossa oleva polkupyöräteline lisähintaan 750 euroa.