Tilava alkovimalli, ryhmä X

Näiden vuokra-autojen tiedot ja hinnat päivitämme heinäkuun loppupuolella, kun uusien autojen tehdastoimitukset varmistuvat. Näitä lienee saatavilla aikaisintaan elokuussa 2023 ja siitä eteenpäin.

Eura Mobil 2024 parivuodemalli

Suositus 2-6 henkilölle

Vuoteet 6 aikuiselle

Maksimi henkilömäärä (rekisteröity) 6:lle

Vuosimalli 2023

Henkilöautokortti riittää (B-kortti)

Osaan tämän ryhmän autoista saa ottaa myös lemmikin mukaan

Merkki ja malli

Laadukas saksalainen EuraMobil, alkovimalli, vuosimalli 2023

Alusta

Fiat Ducato, uusin 2023 alusta- ja ohjaamomalli

Moottori

Taloudellinen, tehokas ja hiljainen Multijet-turbodiesel 140 hevosvoiman 2023 uutuusmoottori

Ulkomitat cm

Pituus 699, leveys 230, korkeus 315, kokonaispaino 3500 kiloa

Rekisteröity

6 hengelle, saa ajaa henkilöautokortilla (B-kortti)

Tilankäyttö

Asuintilassa keskellä on pöytäryhmä ja istumapaikat neljälle. Ohjaamossa 2 istumapaikkaa. ISOFIX -kiinnikeet kahdelle lastenistuimelle asuinosan istuimissa. Nukkumatilat 6 henkilölle (optimi 4 henkeä, maksimi 6 henkeä). Ohjaamon päällä on kiinteä joustinpatjallinen parivuode (koko 200×150 cm), takana on kiinteä parivuode (koko 200×140 cm). Keskellä sijaitsevasta pöytäryhmästä saa tarvittaessa vielä vuoteen alas (koko 190×100 cm). Keittiö sijaitsee auton keskiosassa. Wc ja suihkutila on sijoitettu auton keskiosaan. Todella paljon säilytystilaa tavaroille asuintilan kaapeissa sekä todella isossa tavaratilassa.

Auton takaosassa on erittäin tilava takatalli, jossa ovet molemmin puolin autoa (oven koko: korkeus 117 cm ja leveys 86 cm). Tavaratilan koko peräti 4m3.

Keittiö

140 litran uusinta mallia oleva automaattijääkaappi 30 litran pakastelokerolla. Jääkappi toimii kaasulla tai ulkopuolisella verkkovirralla (230 V), tai ajon aikana myös akkuvirralla. 3-liekkinen nestekaasuliesi piezo-sytytyksellä, astianpesuallas vesihanalla, keittiökaapisto vetolaatikoin. Avattava ikkuna keittiön tiskin edessä.

WC/suihkutila

Kiinteä wc-istuin vesihuuhtelulla ja ulkoa tyhjennettävällä jätekasetilla, käsienpesuallas vesihanalla, erillinen suihkutila / suihkukaappi, kaapisto ja avohyllykkö, avattava kattoluukku, pyyhekoukut, 230 V verkkovirtapistoke.

Lämmitys / viilennys

Täysautomaattinen, termostaattiohjattu keskuslämmitys, hiljainen ja tehokkain Truma Combi 6E ilmankierrätyksellä, teho 6 kW, myös tuuletustoiminto, uusinta mallia. Lämmitys toimii kaasulla tai ulkopuolisella verkkovirralla (230 V).

Aito kaksoispohja, jossa asuintilan lattian alla oleva tila on lämmintä tilaa, joten myös lattia on mukavan lämmin.

Ohjaamoilmastointi (auton ollessa käynnissä)

Ikkunat

6 kappaletta avattavia asuinosan ikkunoita, kaikki hyttysverkoilla ja pimennyskasettiverhoilla varustettuja.

Kattoluukut

4 kappaletta kattoluukkuja. Kaikki kattoluukut avattavia. Asuintilassa 3 kattoluukkua hyttysverhoilla ja pimennyskasettiverhoilla varustettuja. Wc-/suihkutilassa avattava kattoluukku hyttysverkolla.

Vesijärjestelmä

Lämmin ja kylmä vesi, 140 litran raikasvesisäiliö, 10 litran lämminvesivaraaja, 100 litran harmaavesisäiliö, 20 litran wc-istuimen jätekasetti.

Valaistus

Useita sisätilan valaisimia, jääkaapin valo, ulkovalo.

Nestekaasu / verkkovirta / akkusähkö

Auto on täysin omavarainen: lämmitys, liesi, vedenlämmitin ja jääkaappi toimivat nestekaasulla. Jääkaappia ja lämmitystä on mahdollista käyttää myös verkkovirralla, kytkemällä auto verkkovirtaan. Tarvittavat virtajohdot adaptereineen kuuluvat auton vuokrausvarustukseen. Valaisimet ja vesipumput toimivat asuintilan omalla akulla. Auton moottorilla on erillinen akkunsa. Auto on varustettu täysautomaattisella latausjärjestelmällä. Asuintilan akku latautuu myös ajon aikana.

Asuintilan verkkovirtapistokkeista saa virtaa, kun auto on kytkettynä verkkovirtaan (230V). Asuintilasta löytyy myös 2 kpl USB-pistokkeita ja 2 kpl 12V-tupakansytytinpistokkeita, joista saa virtaa asuintilan akulta, eli myös silloin kun auto ei ole kytkettynä verkkovirtaan.

Muuta

Ajonaikainen ilmastointi
Vakionopeuden säädin
Ohjaamon turvatyynyt

ESP-ajonhallintajärjestelmä
Lukkiutumattomat jarrut (ABS)
Tehostettu luistonesto (ASR ja Traction Plus)
Polkupyöräteline 3-4 polkupyörälle kiinnikkeineen

Radio ja multimediasoitin, Bluetooth, Car Play, Android Link

Peruutuskamera
Saa ajaa tiekohtaisen nopeusrajoituksen mukaan

HUOM!

Tiedot sitoumuksetta, pienet muutokset varusteissa saattavat olla mahdollisia.

Ota yhteyttä vuokrattavista ajoneuvoista