Ryhmä R, tarkemmat tiedot

 .

 .

.

pohjar

.

.

Hinnasto

.

 .

.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tästä!

.

 

Merkki ja malli:    Laadukas saksalainen Weinsberg, retkeilyauto, vuosimalli 2020
Alusta:   Fiat Ducato, uusin 2020 alusta- ja ohjaamomalli
Moottori:   Taloudellinen, tehokas ja hiljainen Multijet-turbodiesel 140 hevosvoiman 2020 uutuusmoottori
Ulkomitat cm:   Pituus 599, leveys 205, korkeus 258, kokonaispaino 3300 kiloa
Rekisteröity:   4 hengelle, turvavyöt neljälle, saa ajaa henkilöautokortilla
Tilankäyttö:   4 istumapaikkaa. Nukkumatilat 2+1 henkilölle. Takana on kiinteä parivuode (koko 194×140 cm), pöytäryhmästä saa tilapäisen lisävuoteen alas (koko 180×70 cm). Auton takaosassa on vuoteen alla tilava sisä- ja ulkoluukullinen säilytystila tavaroita varten. Keittiö sijaitsee auton keskiosassa. Wc ja suihkutila on sijoitettu auton keskiosaan. Varsin hyvin  säilytystilaa tavaroille.
Keittiö:   90 litran uusinta tekniikkaa oleva akkusähkötoiminen kompressorijääkaappi muutaman litran pakastelokerolla, 2-liekkinen nestekaasuliesi, astianpesuallas vesihanalla, keittiökaapisto.
WC/suihkutila:   Kiinteä wc-istuin vesihuuhtelulla ja ulkoa tyhjennettävällä jätekasetilla, käsienpesuallas vesihanalla, suihkutila saadaan samaan tilaan verhon avulla, kaapisto, kattotuuletusaukko.
Lämmitys:   Täysautomaattinen, termostaattiohjattu, hiljainen ja tehokas Trumatic Combi ilmankierrätyksellä, teho 4 kW, myös tuuletustoiminto, uusinta mallia. Lisäksi talvella keraaminen verkkovirralla toimiva sähköpuhalluslämmitin, teho 1,5 kW.
Ikkunat:   4 kappaletta avattavia asuinosan ikkunoita, kaikki hyttysverkoilla ja pimennyskasettiverhoilla varustettuja.
Kattoluukut:   2 kappaletta kattoluukkuja. Kattoluukut ovat avattavia, hyttysverkoilla ja pimennyskasettiverhoilla varustettuja.
Vesijärjestelmä:   Lämmin ja kylmä vesi, 80 litran raikasvesisäiliö, 10 litran lämminvesiboileri, 95 litran harmaavesisäiliö, 20 litran wc-istuimen jätekasetti.
Valaistus:   Useita sisätilan valaisimia, jääkaapin valo.
Nestekaasu /akkusähkö:   Auto on omavarainen: lämmitys, liesi ja vedenlämmitin toimivat nestekaasulla. Jääkaappi toimii asuintilan akulla, joka latautuu autolla ajaessa sekä kytkemällä auto verkkovirtaan. Valaisimet ja vesipumppu toimivat asuintilan akulla. Auton moottorilla on erillinen akkunsa. Täysautomaattinen latausjärjestelmä.
Muuta:  

Ajonaikainen ilmastointi
Vakionopeuden säädin
Ohjaamon turvatyynyt
Ajonhallintajärjestelmä (ESP)
Lukkiutumattomat jarrut (ABS)
Luistonesto (ASR)
Mäkilähtöavustin
Radio ja cd/mp3/usb-soitin

Polkupyöräteline 2 polkupyörälle
Ajoneuvokohtainen nopeusrajoitus 100 km/h

Tiedot sitoumuksetta, pienet muutokset varusteissa saattavat olla mahdollisia.