Mitä matkailuauton vuokrauksesta on hyvä tietää?

 

Ajokorttivaatimus: Henkilöautokortti (B-kortti) ja vähintään 21 vuoden ikä. Uudenaikaisten matkailuautojemme ajamiseen ei tarvitse erikoistaitoja. Ne ovat itse asiassa jopa helpompia ja mukavampia ajaa kuin monet henkilöautot. Niillä saa ajaa 100 km/h nopeudella.

 

Vakuutus: Matkailuautoissamme on vuokrauskäyttöön tarkoitetut vakuutukset: liikennevakuutus ja autovakuutus (kaskovakuutus), jotka ovat voimassa Länsi-Euroopassa. Mikäli jotain sattuisi, vuokraajan vastuulle jää liikenne- tai kaskovahingosta ainoastaan maksimissaan 840 euron omavastuu.

 

Vuokrahinta sisältää vuokrausvakuutukset, edellisellä sivulla luetellun vuokrausvarustuksen, käytön opastuksen autoa luovutettaessa, ympärivuorokautisen päivystyksen matkalla eteen tulevien kysymysten varalta, sekä auton päältä pesut ennen lähtöä ja palautettaessa.

 

Polttoaineenkulutus: Autojemme aivan uusinta tekniikkaa edustavat turbodieselmoottorit ovat paitsi tehokkaita, niin myös taloudellisia ajaa. Normaaliajossa auton polttoaineenkulutus on noin 10 litraa dieseliä sataa kilometriä kohden.

 

Varausmaksu 170 euroa / viikko suoritetaan varauksen yhteydessä. Samassa yhteydessä vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus. Varausmaksu on osa vuokrasummaa, ja vuokran loppuosa maksetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen auton noutoa.

 

Tupakointi ja lemmikkieläinten pito matkailuautoissamme on kielletty. Tällä haluamme varmistaa sen, että automme pysyvät kaikkien käytettävissä olevina, siisteinä ja viihtyisinä. Huom! Vuokrattavana on muutamia matkailuautoja, joihin voi ottaa lemmikin mukaan.

 

Auto luovutetaan vuokralle huollettuna ja tarkastettuna, päältä pestynä ja sisältä siivottuna, polttoainetankki + nestekaasupullot + raikasvesisäiliö täynnä. Toisin sanoen täysin lähtökunnossa ja käyttövalmiina.

 

Matkalle lähtiessä annamme huolellisen matkailuauton käytönopastuksen, ja palveluumme kuuluu päivystyspalvelu matkan aikana.

 

Oman autosi voit tarvittaessa jättää meille parkkiin matkasi ajaksi.

 

Auto palautetaan polttoainesäiliö täynnä, sisältä siivottuna ja wc-kasetti tyhjennettynä. Päältäpäin autoa ei tarvitse pestä, eikä vesisäiliöitä täyttää tai tyhjentää.

 

Turvallisuuteen on matkailuautoissamme kiinnitetty huomiota. Laadukkaat matkailuautomme edustavat alan uusinta tekniikkaa. Modernit, sinänsä turvalliset nestekaasulaitteet tarkastetaan säännöllisesti. Autoissa on ESP-ajonhallintajärjestelmä, turvavyöt jokaiselle matkustajalle, ohjaamon turvatyynyt, lukkiutumattomat jarrut, luistonesto, jauhesammutin, palohälytin ja ylävuoteiden turvaverkot. Autoille tehdään lisäksi perusteelliset huoltotarkastukset ennen luovutusta.

 

Tutustu vuokrattaviin matkailuautoihimme TÄSTÄ ->