Mitä matkailuauton vuokrauksesta on hyvä tietää? Mitä matkailuauton vuokrauksesta on hyvä tietää?

Mitä matkailuauton vuokrauksesta on hyvä tietää?

Olet tässä: EtusivuHyvä tietääMitä matkailuauton vuokrauksesta on hyvä tietää?

Ajokorttivaatimus: Henkilöautokortti (B-kortti) ja vähintään 25 vuoden ikä. Uudenaikaisten matkailuautojemme ajamiseen ei tarvitse erikoistaitoja. Ne ovat itse asiassa jopa helpompia ja mukavampia ajaa kuin monet henkilöautot. Niillä saa ajaa tiekohtaisen rajoituksen mukaisesti eli 120 km/h nopeudellakin.

Vakuutus: Matkailuautoissamme on vuokrauskäyttöön tarkoitetut vakuutukset: liikennevakuutus ja autovakuutus (kaskovakuutus). Jos matka suuntautuu ulkomaille, tarkistetaan tarvittava lisävakuutusturva varausta tehtäessä. Mikäli jotain sattuisi, vuokraajan vastuulle jää liikenne- tai kaskovahingosta maksimissaan 840 euron omavastuu.

Vuokrahinta sisältää vuokrausvakuutukset, vuokrausvarustuksen, käytön opastuksen autoa luovutettaessa, ympärivuorokautisen päivystyksen matkalla eteen tulevien kysymysten varalta, sekä auton päältä pesut ennen lähtöä ja palautettaessa.

Halutessasi voit ostaa lisäpalveluna myös sisäsiivouksen 30 eurolla, jolloin palautusta varten huolehdit vain omat tavarasi autosta pois ja me hoidamme loppusiivouksen. Loppusiivous kattaa ns. normaalin loppusiivouksen eli jos auto ei ole erityisen likainen palauttaessa. Huom! Loppusiivous ei sisällä wc-kasetin ja harmaaveden tyhjennystä, eli nämä asiakkaan tulee tyhjentää itse ennen auton palautusta.

Polttoaineenkulutus: Autojemme aivan uusinta tekniikkaa edustavat turbodieselmoottorit ovat paitsi tehokkaita, niin myös taloudellisia ajaa. Normaaliajossa auton polttoaineenkulutus on noin 8-10 litraa dieseliä sataa kilometriä kohden.

Varausmaksu 170 euroa / viikko suoritetaan varauksen yhteydessä. Samassa yhteydessä vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus. Varausmaksu on osa vuokrasummaa, ja vuokran loppuosa maksetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen auton noutoa.

Tupakointi ja lemmikkieläinten pito matkailuautoissamme on kielletty. Tällä haluamme varmistaa sen, että automme pysyvät kaikkien käytettävissä olevina, siisteinä ja viihtyisinä. Huom! Vuokrattavana on muutamia matkailuautoja, joihin voi ottaa lemmikin mukaan.

Lemmikkilisä on 50 € / viikko. Jokaisessa vuokraryhmässä löytyy myös autoja, joihin saa ottaa sisäsiistin lemmikin mukaan. Katso lisää lemmikkiautoista.

Matkailuautomme luovutetaan vuokralle huollettuna ja tarkastettuna, päältä pestynä ja sisältä siivottuna, polttoainetankki + nestekaasupullot (2 kpl) + raikasvesisäiliö täynnä. Toisin sanoen auto on täysin lähtökunnossa ja käyttövalmiina. Joten ei muuta kuin matkaseurue ja tavarat kyytiin, ja loma voi alkaa!

Matkalle lähtiessä annamme huolellisen matkailuauton käytönopastuksen. Palveluumme kuuluu päivystyspalvelu matkan aikana, joten kysymysten tai ongelmatilanteiden tullessa eteen voit olla meihin yhteydessä 24/7.

Oman autosi voit tarvittaessa jättää meille parkkiin matkasi ajaksi.

Auto palautetaan polttoainesäiliö täynnä, sisältä siivottuna sekä wc-kasetti ja harmaavesisäiliö tyhjennettynä. Päältäpäin autoa ei tarvitse pestä, eikä käyttövesisäiliötä täyttää tai tyhjentää. Auto luovutetaan vuokralle kahdella täydellä kaasupullolla (2 x 11 kg), ja auto palautetaan kahdella täydellä kaasupullolla, tai vaihtoehtoisesti palautuksen yhteydessä voit ostaa meiltä kaasupullon vaihdon 20 euroa / kaasupullo.

Turvallisuuteen on matkailuautoissamme kiinnitetty huomiota. Laadukkaat matkailuautomme edustavat alan uusinta tekniikkaa. Modernit, sinänsä turvalliset nestekaasulaitteet tarkastetaan säännöllisesti. Autoissa on ESP-ajonhallintajärjestelmä, turvavyöt jokaiselle matkustajalle, ohjaamon turvatyynyt, lukkiutumattomat ABS-jarrut, luistonesto, jauhesammutin, palohälytin ja ylävuoteiden turvaverkot. Autoille tehdään lisäksi perusteelliset huoltotarkastukset ennen vuokralle luovutusta.

Lisäpalvelut

Lemmikki mukaan matkalle: 50 euroa / viikko

Normaalitasoinen loppusiivous: 30 euroa. Loppusiivous ei sisällä wc-kasetin ja harmaaveden tyhjennystä, eli nämä asiakkaan tulee tyhjentää itse ennen auton palautusta.

Kaasupullon vaihto: 20 euroa / kaasupullo