Miksi vuokraisin matkailuauton? Miksi vuokraisin matkailuauton?

Miksi vuokraisin matkailuauton?

Olet tässä: EtusivuHyvä tietääMiksi vuokraisin matkailuauton?

Vapaus on matkailuautoilun ehdoton etu. Voit ajaa minne haluat ja majoittua missä haluat: matkailunähtävyyden tuntumassa, harrastuspaikan läheisyydessä tai luonnon helmassa. Voit viivähtää kussakin kohteessa juuri niin pitkään kuin hyvältä tuntuu. Et ole riippuvainen aikatauluista tai etukäteen varatuista majoituspaikoista. Et tarvitse tarkkaa reittisuunnitelmaa, vaan nautit todellisesta matkailun vapaudesta.

Mukavuus on matkalla tärkeää. Siksi matkailuautoissamme on runsas varustus. Keittiö liesineen ja jääkaappeineen mahdollistaa sen, että voit matkatessa pysähtyä ja kokata kun nälkä yllättää. Automaattinen lämmitysjärjestelmä huolehtii tasaisesta ja miellyttävästä lämmöstä. Vessahätäkään ei sotke suunnitelmia tai häiritse ajorytmiä, ja suihkussa voit virkistäytyä milloin haluat. Voit vaikka ottaa nokoset silloin kun siltä tuntuu. Yöpuulle ruvetessasi et tarvitse sen kummempia rutiineja – vedät vain verhot kiinni ja peiton korville.

Tilaa autoissamme on reilusti liikkua ja olla. Autot on rekisteröity neljästä kuuteen henkilölle ja niissä on vuoteet neljästä kuuteen henkilölle. Tavaraa mahtuu mukaan reilummin kuin tavalliselle automatkalle. Tavarat ovat aina paikoillaan, joten vältyt ylimääräiseltä pakkaamiselta ja purkamiselta, eikä sinun tarvitse raahata kasseja hotelliin tai mökkiin kussakin majoituspaikassa.

Taloudellisuus kannattaa muistaa myös matkaillessa. Matkailuautolla liikkuessasi säästät majoituskulujen lisäksi myös ruokailukuluissa, kun aina ei tarvitse turvautua ruokailupaikkojen tarjontaan.

Vaivattomuus on ominaista matkailuautoillemme. Ne ovat nykyaikaisina helpompia ajaa kuin monet henkilöautot, ja niitä saa ajaa tavallisella henkilöautokortilla. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta matkailuautosta. Asuinosan modernit laitteet ovat helppokäyttöisiä. Auton mukana seuraa käyttöohjekirjanen, ja autoa haettaessa annetaan huolellinen käytönopastus.

Palveluumme kuuluu puhelinpäivystys mahdollisten matkalla eteen tulevien kysymysten varalta. Meiltä vuokraamasi matkailuauto on varmasti tarkastettu ja kunnossa, kun otat sen käyttöösi. Ja takuulla siisti. Pyrimmekin kaikin keinoin varmistamaan häiriöttömän ja mukavan matkan.

Yhdessäolo perheen tai ystävien kanssa toteutuu matkailuautolla liikuttaessa parhaimmillaan. Matkustetaan porukalla ja kerätään helmiä muistojen albumiin. Jo ajomatka maisemineen on lomaa, kun olet liikkeellä matkailuautolla. Ja lapset nauttivat matkailuautoilusta erityisesti. Heille se on yhtä juhlaa – ja muillekin varmasti mieleenpainuva elämys.