Hyvä tietää Hyvä tietää

Hyvä tietää

Olet tässä: EtusivuHyvä tietää

Ohjeita ja vinkkejä matkailuauton käyttöön, vuokraukseen sekä ostoon.

 

Onko asuntoauto sinulle täysin uusi tuttavuus? Haluaisit ehkä kokeilla asuntoautoilua esimerkiksi vuokraamalla, mutta mielessäsi pyörii lukuiset kysymykset autojen ominaisuuksista ja käytön vaatimuksista. Ei hätää! Matkailuautoilu onnistuu kyllä käytännössä lähes keneltä vain, kun auton käyttöön perehtyy.

Meiltä saat kattavan perehdytyksen matkailuauton käyttöön, sekä vuokratessa että ostaessasi oman auton. Opit käyttämään autoa ja saamaan siitä täyden hyödyn irti. Olemme tukenasi ja apunasi matkasi varrella eteen tulevien ongelmien ja kysymysten ratkaisemisessa.

Vuokra-autoihimme annamme vuokralle noudon yhteydessä kattavan käyttöperehdytyksen, joten matkalla pärjää mainiosti ensikertalainenkin. Matkan aikana herääviin kysymyksiin saat avun puhelinpäivystyksestämme. Tutustu tarkemmin vuokrattaviin matkailuautoihin, niiden ominaisuuksiin ja varusteisiin sekä vuokra-autojen vuokrausvarustukseen.

Myytäviin autoihimme annamme myös kattavan perehdytyksen auton noudon yhteydessä, joten tulet tutuksi autosi kanssa ja pääset nauttimaan matkustamisen vapaudesta varmoin mielin. Asiakkaillemme tarjoamme aina apua ja ohjeita myös puhelimitse.

No, mielessäsi on varmasti kysymyksiä, joihin haluaisit saada vastauksia jo ennen kuin teet päätöstä mahdollisesta vuokrauksesta tai ostosta. Matkailuauoton käytöstä yleensä, ja vuokrausta tai ostoa ajatellen on syytä tutustua tiettyihin ohjeisiin jo etukäteen. Mitä matkailuauton käytöstä olisi siis hyvä tietää? Mitä tulisi ottaa huomioon kun vuokraat matkailuauton? Mitä taas tulisi huomioda kun olet ostamassa omaa matkailuautoa?

Olemme keränneet alle ohjeet ja vinkit asuntoauton käyttöön liittyen, sekä ohjeet asuntoauton vuokraamiseen ja ostamiseen.

Jos sinulla on kysyttävää asuntoautoista tai retkeilyautoista, niillä matkustamisesta, tai niiden vuokraamiseen tai ostamiseen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.