Ryhmä E, tarkemmat tiedot

 

 

 .

 .

.

.

.

Hinnasto

.

 .

.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tästä!

.

 

Merkki ja malli:    Laadukas saksalainen EuraMobil, alkovimalli, vuosimalli  2020
Alusta:   Fiat Ducato, uusin 2020 alusta- ja ohjaamomalli
Moottori:   Taloudellinen, tehokas ja hiljainen Multijet-turbodiesel 140 hevosvoiman 2020 uutuusmoottori
Ulkomitat cm:   Pituus 699, leveys 230, korkeus 315, kokonaispaino 3500 kiloa
Rekisteröity:   6 hengelle, turvavyöt kuudelle, saa ajaa henkilöautokortilla
Tilankäyttö:   6 istumapaikkaa. Nukkumatilat 6 henkilölle (optimi 4 henkeä, maksimi 6 henkeä). Ohjaamon päällä on kiinteä joustinpatjallinen parivuode (koko 200×150 cm), takana noin metrin korkeudella on kiinteä joustinpatjallinen parivuode (koko 200×140 cm), pöytäryhmästä saa vuoteen alas (koko 190×100 cm). Auton takaosassa on erittäin tilava ulko-ovellinen (oven koko 82×105 cm) takatalli tavaroita varten. Keittiö sijaitsee auton keskiosassa. Wc ja suihkutila on sijoitettu auton keskiosaan. Todella paljon säilytystilaa tavaroille.
Keittiö:   140 litran uusinta mallia oleva jääkaappi 30 litran pakastelokerolla, 3-liekkinen nestekaasuliesi, astianpesuallas vesihanalla, keittiökaapisto.
WC/suihkutila:   Kiinteä wc-istuin vesihuuhtelulla ja ulkoa tyhjennettävällä jätekasetilla, käsienpesuallas vesihanalla, erillinen suihkutila, kaapisto, kattoluukku.
Lämmitys:   Täysautomaattinen, termostaattiohjattu, hiljainen ja tehokas Trumatic Combi ilmankierrätyksellä, teho 4-6 kW, tuuletustoiminto, uusinta mallia. Toimii kaasulla, osassa autoja myös ulkopuolisella verkkovirralla (230 V).
Ikkunat:   5 kappaletta avattavia asuinosan ikkunoita, kaikki hyttysverkoilla ja pimennyskasettiverhoilla varustettuja.
Kattoluukut:   3 kappaletta kattoluukkuja. Kaikki kattoluukut avattavia, hyttysverkoilla ja pimennyskasettiverhoilla varustettuja.
Vesijärjestelmä:   Lämmin ja kylmä vesi, 140 litran raikasvesisäiliö, 15 litran lämminvesiboileri, 100 litran harmaavesisäiliö, 20 litran wc-istuimen jätekasetti.
Valaistus:   Useita sisätilan valaisimia, jääkaapin valo, ulkovalo.
Nestekaasu /akkusähkö:   Auto on täysin omavarainen: lämmitys, liesi, vedenlämmitin ja jääkaappi toimivat nestekaasulla. Jääkaappia ja lämmitystä on mahdollista käyttää osassa autoja myös verkkovirralla kytkemällä auto verkkovirtaan. Valaisimet ja vesipumput toimivat asuintilan omalla akulla. Auton moottorilla on erillinen akkunsa. Täysautomaattinen latausjärjestelmä.
Muuta:  

Ajonaikainen ilmastointi
Vakionopeuden säädin
Ohjaamon turvatyynyt

ESP-ajonhallintajärjestelmä
Lukkiutumattomat jarrut (ABS)
Tehostettu luistonesto (ASR ja Traction Plus)
Polkupyöräteline 3-4 polkupyörälle kiinnikkeineen

Radio ja multimediasoitin

Peruutuskamera
Ajoneuvokohtainen nopeusrajoitus 100 km/h

Tiedot sitoumuksetta, pienet muutokset varusteissa saattavat olla mahdollisia.